Woningtype Fri

 

Stijlvol & gasloos op brede kavels aan het water

De aanblik van deze huizen is al verleidelijk, maar zelfs hier zit de ware schoonheid van binnen: deze woningen zijn gasloos! Met aan de achterkant een tuin op het zonnige zuidwesten, grenzend aan doorvaarbaar water met een vlonderterras van drie bij zes meter.

Met gepaste trots presenteren wij hiermee de eerste gasloze woningen in Bangert & Oosterpolder die projectmatig worden gebouwd. Voor de koper is dit voordeliger en een stuk zorgelozer dan ontwikkeling in eigen beheer.

Over duurzaamheid en comfort gesproken: deze woningen worden ook uitgevoerd met vloerverwarming, lucht-/waterwarmtepompen en zonnepanelen. Zelf opgewekte stroom drukt de energielasten. Kortom: een unieke kans om nu al helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Tuingerichte woonkamer
Door de openslaande tuindeuren én grote ramen in de achtergevel leef je maximaal tuingericht. In de woonkamer valt veel licht binnen. En op welke bank je ook zit, je hebt altijd uitzicht naar buiten. En dat is de moeite waard! De achtertuin is breed, gericht op de zon en ligt aan doorvaarbaar water met achterliggende groenstrook. Bovendien is uw achtertuin voorzien van een eigen steiger. Vissen, varen en schaatsen: elk seizoen iets leuks te doen.

Koken met zicht op straat
De voorzijde van de woning biedt ruimte voor een U- of L-vormige keukenopstelling. Door het grote raam heb je lekker veel werklicht en kun je ondertussen op straat een oogje in het zeil houden. Aan de voorzijde is ook parkeergelegenheid op eigen erf. De zij-entree is uitgevoerd met een luifel. Tussen tuin en trottoir aan de voorzijde komt een mooie groene haag als erfafscheiding.

1e en 2e verdieping
Op de eerste verdieping leidt een fraaie hoekoverloop (met daglicht) je naar drie ruime slaapkamers en de badkamer. Tegels en sanitair kun je uitzoeken in onze showroom. Casco oplevering is uiteraard ook mogelijk. De zolder is fors en vrij in te delen naar behoefte. Zelfs twee slaapkamers zijn hier mogelijk. In de topgevels voor en achter zijn al voorzien van een raam.