Woningtype Mitt & Hörn

 

Ruim & eigentijds in betaalbare prijsklasse

Het eerste wat opvalt aan dit stijlvolle woonblok, is dat elke woning een ander uiterlijk heeft. De indelingen zijn echter identiek. Hoewel: met zijn dwarskap vormt de linker hoekwoning een uitzondering. Welke woning jouw voorkeur ook heeft, in UNIK kies je altijd voor optimaal woongenot.

Het woonblok heeft een eigentijdse look die steeds verrast. Elke gevel vormt een unieke combinatie van kleuren, raampartijen en gemetselde details. Zelfs de daken zijn bedekt met verschillende soorten keramische dakpannen. De woningen zijn uitgevoerd met hardhouten kozijnen en behaaglijke radiatoren.

Brede living, open keuken
Bij de voordeur zijn het toilet en de trap efficiënt geclusterd. Hierdoor blijft maximale ruimte vrij voor de open keuken, vanwaar u prachtig uitzicht heeft op de parkachtige omgeving. De trap in de hal bespaart je bovendien geluidshinder en energiekosten. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en beslaat de volledige breedte van de woning.

1e en 2e verdieping
Op de tweede etage vind je twee volwaardige slaapkamers en een badkamer. Laatstgenoemde wordt betegeld opgeleverd, compleet met douche en wastafel. Een hangtoilet behoort tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit diverse tegelsoorten. Zelf afwerken kan natuurlijk ook.

Op de zolder kun je eenvoudig een slaap- of hobbykamer realiseren met aparte voorzolder. De hoekwoning met dwarskap biedt zelfs ruimte voor twee kamers. Op deze verdieping bevinden zich ook de cv-ketel en aansluitingen voor wasmachine.

Zonnige tuin
Elke woning is via de voor- en achterzijde bereikbaar. De achtertuinen liggen op het zonnige zuidwesten en zijn voorzien van een berging. Met de auto op eigen erf is het parkeren hier fijn geregeld. Langs het openbaar gebied aan de achterzijde komt een duurzame erfafscheiding van hedera op een stalen raster. Tussen tuin en trottoir aan de voorzijde komt een stoere, stenen erfafscheiding.